NİĞDE / MERKEZ - Fatma ve Mehmet Karaca İmam Hatip Ortaokulu

Nis

04 Masyıs 2024 Cumartesi günü 23 Nisan Havacılar Ortaokulunda Saat 10:00'da yapılacak Hafızlık Seviye Tespit Sınavına girecek öğrencilerimiz aşağıdaki PDF dosyasını indirerek isimlerini ve sınav salon numaralarını öğrenebilirler.

Nis

2024-2025 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda hafızlık eğitimine hak kazanacak öğrencilerimiz için yapmayı planladığımız seviye tespit sınavı başvuruları sona erdi. Sınav için başvuru yapan adaylarımız 30 Nisan 2024 Salı gününden itibaren sınav giriş belgelerine okulumuz internet sitesinden ulaşılabilecekleridir.

İsteyen adaylarımızda okulumuza gelerek sınav giriş belgelerini alabilirler

İlginiz için teşekkür ederiz.

Mrt

Mehmet Emre ERDOĞAN ve Ayşe Rana KARKINLI seslendirdikleri şiirle 4.lüğü paylaşırken Zeynep Sevde BATTAL okuduğu ''Ye'se kapılma'' şiiriyle İl birincisi olmuştur. Öğrencimizi, Öğretmenlerimizi ve Ailesini tebrik ediyoruz

Mrt

2024-2025 eğitim öğretim yılında okulumuzda hafızlık sürecine başlayacak olan öğrencilerimize okulumuzu tanıtmak ve sınavla ilgili bilgi vermek için okul ziyaretlerine devam ediyoruz. İlimizdeki bütün 4. sınıf öğrencilerine ulaşmayı planladığımız bu ziyartlerde ilkokul 4. sınıf öğrencilerine okul tanıtım broşürleri ve çeşitli hediyeler vermekteyiz.

Güçlü Hafızlık, Güçlü Akademi

Mrt

Sevgili Peygamber Efendimiz (SAV), dünyadaki en hayırlı kimseyi tarif ederken şöyle buyurmaktadır: "Sizin en hayırlınız, Kur'an'ı öğrenen ve öğretendir. "Bizler de göz nuru öğrencilerimizle sözlerin en güzelini, Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerimi hıfz  etmeye  başladık.
Bu günü  bize yaşatan  Rabbımize şükrediyor bu kutlu  yolcukta  cok büyük  gayret sarf eden öğrencilerimize , öğretmelerize ve öğrencilerimizin ailelerine muvaffakiyetler  diliyoruz.